Zakelijk kledingadvies

Zakelijk kledingadvies: samen op zoek naar uw juiste dresscode

StylingLab uit Antwerpen begeleidt u via zakelijk kledingadvies naar de juiste dresscode. We zorgen ervoor dat uw kledingstijl past bij uw functie en uw bedrijf. Bovendien krijgt u extra tips om uw non-verbale communicatie te perfectioneren.

Zakelijk kledingadvies biedt in talrijke situaties een meerwaarde voor uw professionele carrière. Verandert u van werkgever en wilt u zeker zijn dat uw kledingstijl past bij uw nieuw bedrijf? Bent u net afgestudeerd en wilt u met de juiste uitstraling de arbeidsmarkt betreden? Hebt u een medewerker die op vlak van kledij en stijl nog moet groeien? Alleen wanneer het volledige plaatje klopt, maakt u een sterke indruk. Het belang van passende kledij valt onmogelijk te overschatten.

Waarom StylingLab voor zakelijk kledingadvies?

Wanneer u kiest voor StylingLab, dan kiest u voor fulltime professionals met jarenlange ervaring in stijladvies, communicatie en sales. Ontdek hier meer over ons. Via zakelijk kledingadvies op maat reiken we u alle tools aan om tijdens uw verdere professionele carrière de juiste kledijkeuzes te maken.

Formules en opties voor zakelijk kledingadvies?

Kleuradvies: 2 uur

Het kiezen van de juiste zakelijke kledij, start met een degelijke kleuranalyse. Aan de hand van een pigmentanalyse bepalen we uw kleurtype. We tonen u met welke kleurencombinaties en stijlen u de beste zakelijke uitstraling bereikt. We toetsen uw bestaande garderobe aan dit kleurenadvies. U ontvangt een kleurenpasje in stof met alle voor u geschikte kleuren.

Stijladvies: 2 uur

Voor het zakelijk stijladvies vertrekken we van uw lichaamsfiguur en de persoonlijke gelaatsvorm. Op basis hiervan bepalen we de ideale haarsnit. Ook uw schoenen, riemen, broeken, hemden, accessoires, brillen, handtassen, bovenkleding, kapsel,… komen aan bod. We zorgen dat alle elementen kloppen voor de beoogde zakelijke uitstraling.

Na afloop ontvangt u een stijlboekje met allerlei illustraties. Dit boekje vormt uw persoonlijke shoppinggids voor uw verdere professionele carrière.

Kleur- én stijladvies: 3 à 3,5 uur

We combineren kleur- en stijladvies voor een volledig zakelijk kledingadvies op maat.

Interesse in zakelijk kledingadvies? Contacteer Styling Lab (Antwerpen) voor een afspraak.