StylingLab is de referentie voor creëren van de juiste look en het gewenste imago voor elk bedrijf en elke persoonlijkheid.

“Ik ben Sofie Fobe, met meer dan 15 jaar ervaring in B2B-sales, personal shopping, communicatie en styling. Mijn passie ligt in het opbouwen van sterke zakelijke relaties en het helpen van vrouwen én mannen om hun persoonlijke stijl te ontdekken. Met veel passie  help ik je jouw stijl naar een hoger niveau te tillen, zowel casual als in een business context. Naast het adviseren van klanten in styling, geef ik ook trainingen rond communicatie, eerste indruk, solliciteren en sales. Uiteraard ga ik graag met jou op zoek naar de ideale outfit in winkels in en rond Antwerpen. Mijn locatie is gelegen in Zandhoven.”

“Ik ben Michèle Mignolet, ook meer dan 15 jaar ervaring in personal shopping, styling en juwelen. Met mijn kennis van styling en mijn passie voor mode shop ik in no time jouw perfecte outfit bij elkaar én  help ik jou om jouw persoonlijke stijl te upgraden, zowel casual als business. Ben je op zoek naar verfijnde juwelen, dan laat ik jou schitteren met deskundig advies. Mijn locatie bevindt zich in Mortsel bij Antwerpen.”