Ontdek je persoonlijke stijl en kleuren bij Stylinglab. Van een  kleuradvies of een persoonlijke styling tot een garderobeplanning of een personal shopping. Een individueel advies of liever een workshop met vriendinnen? Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden!

Personal Shopping

Met een personal shopper op pad om je garderobe up te daten? Wil je een volledige nieuwe garderobe of ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Na een intakegesprek, een initiatie rond jouw kleuren en stijl, ga ik met plezier voor jou aan de slag!

Styling

Op zoek naar een stijlupdate? Wil je weten welke stijl én welke kledingstukken je flatteren? Tijdens een persoonlijk stijladvies bekijken we wat het beste past bij jouw figuur, karakter én budget.

Kleurenanalyse

Welke kleuren vind je het mooist? En flatteren deze kleuren jou? Hoe combineer je deze kleuren in je kledij, accessoires en make-up? Mag je buiten de lijntjes kleuren? En hoe doe je dit? Je komt het allemaal te weten tijdens een kleurenanalyse!

Garderobeplanning

Een overvolle kleerkast maar nooit iets om aan te trekken? Je bent het overzicht volledig kwijt? Dan is garderobeplanning iets voor jou! StylingLab sorteert jouw kledingstukken en enkel de beste stuks blijven hangen in je kast. Je leert nieuwe combinaties maken en je garderobe updaten met accessoires.

Mannen Styling

Ben je een zakenman en wil je je formele garderobe uitbreiden? Of je bent je studentenlook ontgroeid en je wil volwassener en/of professioneler voor de dag komen? Of… Je bent eigenlijk al een hippe vogel, maar je wilt je look afwerken met tips van een professional?

Bril Styling

Wij leren jou en je medewerkers de kneepjes van het vak. Hoe herken je welke kleuren het mooist staan bij je klant? Welke brilmonturen passen bij een ronde, vierkante van langwerpige gelaatsvorm?

Workshops

Op zoek naar een leuke ervaring met je vriendinnen, zussen of familie? Boek dan een workshop kleur- of stijladvies!
Kom te weten wat je topkleuren zijn en met welke kledingstukken je het mooist bent. Je kunt een workshop boeken vanaf 3 personen, bij mij of op verplaatsing.

Cadeaubon

Wil je graag een uniek belevenis cadeau geven? Een persoonlijk advies over het juiste kleurgebruik, van een uitgebreid stylingadvies? Van toch liever een persoonlijk winkelarrangement? Kies uit een van onze arrangementen, van geef een bedrag naar keuze!

Hairdressing

Stylinglab werkt samen met de beste kappers. Haarstudio Capelli zorgt voor een nieuw kapsel, perfect passend bij jouw type en jouw stijl! Je kan dit combineren met een kleur- en/of stijlanalyse, om het plaatje volledig af te maken.