Onderstreep jouw professionele kwaliteiten door het uitstralen van een zakelijk imago. Jij en jouw medewerkers zijn immers het visitekaartje van je bedrijf. Stylinglab creeërt, samen met jou, een gepaste look voor het bedrijfsleven.

Zakelijk kledingadvies

Zakelijk kledingadvies biedt in talrijke situaties een meerwaarde voor jouw professionele carrière. Verander je van job en wil je zeker zijn dat je kledingstijl past bij jouw nieuwe functie & bij je toekomstige werkgever? Je bent net afgestudeerd en je wenst met de juiste uitstraling de arbeidsmarkt betreden? Boek een zakelijk kledingadvies en voel je zelfzeker op je nieuwe job!

Business Styling

Wens je een aangepast imago voor je zakelijke bezigheden? Je wenst advies op het vlak van dresscodes, imago en lichaamstaal, afgestemd op de sector waar je werkt of wenst te werken?

Training

You only get one chance to make a first impression. Dat je minder dan 10 seconden de tijd hebt om je gesprekspartner te overtuigen van je kennis en je betrouwbaarheid lijkt onwaarschijnlijk. En toch is het zo.

Incentive

Jouw sales team verdient een beloning voor hun uitstekende prestaties? Of je wil jouw onthaalpersoneel extra in de watten leggen voor hun prima werk?

Imago Consulting

Je bent heel tevreden over de professionele kwaliteiten van je medewerkers maar hun kledingstijl kan beter? De kledingstijl van je werknemers past niet helemaal bij het imago dat je bedrijf wil uitdragen? Of je zoekt vakkundig kledingadvies voor jezelf?

Workshops

Een informele middag of avond plannen met collega’s? Onze workshops kleur- en stijladvies koppelen het nuttige aan het plezierige.