Onderstreep uw professionele kwaliteiten door het uitstralen van een zakelijk imago. Uzelf én uw medewerkers zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf. Stylinglab creeërt, samen met u, een geschikte look voor het bedrijfsleven.

Zakelijk kledingadvies

Zakelijk kledingadvies biedt in talrijke situaties een meerwaarde voor uw professionele carrière. Verandert u van werkgever en wilt u zeker zijn dat uw kledingstijl past bij uw nieuw bedrijf? Bent u net afgestudeerd en wilt u met de juiste uitstraling de arbeidsmarkt betreden?

Business Styling

Wens je een aangepast imago voor je zakelijke bezigheden? Je wenst advies op het vlak van dresscodes, imago en lichaamstaal, afgestemd op de sector waar je werkt of wenst te werken?

Training

Het maken van een succesvolle eerste indruk is onontbeerlijk. Dat je minder dan 10 seconden de tijd hebt, om je gesprekspartner te overtuigen van je kennis en je betrouwbaarheid lijkt onwaarschijnlijk. En toch is het zo.

Incentive

Wilt u uw sales mensen belonen voor hun uitstekende prestaties? Of uw onthaalpersoneel extra in de watten leggen voor hun prima werk?

Imago Consulting

U bent heel tevreden over de professionele kwaliteiten van uw personeel, maar niet over hun voorkomen? De kledingstijl van uw werknemers past niet helemaal bij het imago dat uw bedrijf wil uitdragen? Of u wil zelf vakkundig advies krijgen over hoe u professioneler voor de dag kan komen?

Workshops

Een informele middag of avond plannen met collega’s? Onze workshops kleur- en stijladvies koppelen het nuttige aan het plezierige.