StylingLab

Wil jij de beste versie van jezelf tonen? Jouw stijl updaten en te weten komen wat jouw topkleuren zijn? Je garderobe uitbreiden, professioneel advies krijgen over jouw zakelijk imago of een unieke outfit vinden voor een speciale gelegenheid?
 
Enthousiast én resultaatgericht ga ik vóór jou én met jou aan de slag!

Personal Shopping

Je wil met een personal shopper op pad om je garderobe up te daten? Na een uitgebreid of basic kleur- en/of stijladvies kunnen we samen op pad! Wil je een volledige nieuwe garderobe of ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid?

Shopping for Him

Ben je een zakenman en wil je je formele garderobe uitbreiden? Of je bent je studentenlook ontgroeid en je wil volwassener en/of professioneler voor de dag komen?

Bril Styling

Stylinglab heeft meer dan 10 jaar ervaring in brilstylings in optiekzaken. Wij zorgen voor een extra service voor uw klanten en een meerverkoop voor uw zaak. Welke kleuren passen optimaal bij je klant? Welke monturen passen bij de gelaatsvorm van je klant? We zorgen voor tevreden klanten én een extra verkoop in jouw zaak.

STYLINGLAB IS

DE JUISTE LOOK VOOR JOU

Want, communiceren doe je niet alleen met woorden. Je voelt je goed in de juiste kleuren en kleding, dat straal je ook uit!

Samen zorgen we voor een fantastische eerste indruk!