Onderstreep uw professionele kwaliteiten

Onderstreep uw professionele kwaliteiten

Onderstreep uw professionele kwaliteiten 150 150 tomhermans

Onderstreep uw professionele kwaliteiten door het uitstralen van een zakelijk imago. Uzelf én uw medewerkers zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Stylinglab creëert, samen met u, een geschikte look voor het bedrijfsleven.

Trainingen voor onthaalmedewerkers
Uw onthaalmedewerkers of receptionisten zijn hét visitekaartje van uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat zij de juiste boodschap overdragen. Het gewenste imago van uw bedrijf wordt geïntegreerd in een persoonlijk advies waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijkheid, kleur, snit en stijl.

Trainingen voor verkopers
Even belangrijk zijn uw vertegenwoordigers. Uw prospecten en klanten associëren uw bedrijf met deze mensen. Daarom is het belangrijk dat zij niet enkel inhoudelijk uw boodschap overbrengen, maar ook uiterlijk bij uw bedrijf passen. Tips om kleuren te dragen die vertrouwen opwekken en zakelijke snits horen uiteraard thuis in dit pakket.

Trainingen dresscodes en betekenis van kleur
We worden in onze carrière en in ons priveleven geconfronteerd met zowel zakelijke als feestelijke dresscodes. U heeft medewerkers die dikwijls in het buitenland vertoeven? U wordt regelmatig uitgenodigd op formele evenementen? Wat zijn “zakelijke kleuren”? Hoe verschijn ik in “Black tie” of “White tie” op een feest? Van zakelijk formeel tot informeel, van feestelijk tot casual, van België tot China…Tijdens deze trainingen worden u en uw medewerkers wegwijs gemaakt in deze materie.

Incentives
U wenst uw medewerkers te belonen voor hun uitstekende prestaties? Of uw onthaalpersoneel extra in de watten leggen voor hun prima werk?
Wij organiseren incentives waarbij u de inhoud bepaalt. Een informele workshop over kleuradvies en stijladvies? Een formeel event waarbij de theorie omtrent dresscodes aan de praktijk getoetst wordt? Uw onthaalpersoneel, vertegenwoordigers, kaderleden en andere medewerkers kunnen bij ons terecht voor stylingsessies, workshops, personal shoppings, kleuradvies, enz.

Een informele workshop met collega’s?
Onze workshops kleur- en stijladvies koppelen het nuttige aan het plezierige. Kan ik zwart dragen? Hoe lijk ik slanker? Wat is de perfecte jeans? Deze en andere vragen worden tijdens deze sessies beantwoord. De deelnemers worden wegwijs gemaakt in de wereld van kleur en stijl en krijgen hierover persoonlijk advies. De kleurentypes worden toegelicht, de meest flatterende kleuren worden bepaald en de meest prangende stylingvragen opgelost!

Neem een kijkje op http://www.stylinglab.be/diensten/bedrijven.be voor meer informatie over onze diensten.

Voor meer inlichtingen of vragen, contacteer ons via Sofie@stylinglab.be.