Garderobeplanning

Een overvolle kleerkast maar nooit iets om aan te trekken? U bent het overzicht volledig kwijt? Dan is garderobeplanning iets voor u!

StylingLab sorteert uw kledingstukken en enkel de meest optimale stuks blijven hangen in uw kast. U leert nieuwe combinaties maken en uw garerobe updaten met accessoires. Zo kan u effectief en budgetbewust nieuwe kleding aanschaffen. De garderobeplanning gebeurt bij uw thuis, en enkel in combinatie met stijladvies, en/of personal shopping.

Garderobeplanning gecombineerd met stijladvies

Krijg een update van je garderobe aan de hand van jouw meest flatterende kledingstuks. Wij komen in jouw kleerkast kijken welke stuks ontbreken en dewelke kunnen blijven. Je krijgt hierbij een volledig stijladvies. Een naslagwerk is inbegrepen.

Garderobeplanning all the way

Krijg een update van je garderobe aan de hand van jouw meest flatterende kledingstuks. Wij komen in jouw kleerkast kijken welke stuks ontbreken en dewelke kunnen blijven. Je krijgt hierbij een initiatie kleuradvies en stijladvies.
Daarna plannen we een personal shopping, om jouw garderobe aan te vullen. Hierbij wordt rekening gehouden met je budget, je wensen en uiteraard met de trends van het komend seizoen.