Garderobeplanning

Een overvolle kleerkast maar nooit iets om aan te trekken? Je bent het overzicht volledig kwijt? Dan is garderobeplanning iets voor jou!

StylingLab sorteert jouw kledingstukken en de beste stuks die in je kast blijven hangen. Je leert nieuwe combinaties maken en je garderobe updaten met accessoires. Zo kun je effectief en budgetbewust nieuwe kleding aanschaffen. De garderobeplanning gebeurt bij je thuis. Je boekt hem enkel in combinatie met stijladvies, en/of personal shopping.

Garderobeplanning gecombineerd met stijladvies

Krijg een update van je garderobe aan de hand van je meest flatterende kledingstukken. Wij komen in jouw kleerkast kijken welke stuks ontbreken en dewelke kunnen blijven. Je krijgt hier een volledig stijladvies. Een naslagwerk is inbegrepen.

Garderobeplanning All the Way

Krijg een update van je garderobe aan de hand van je meest flatterende kledingstukken. Wij komen in jouw kleerkast kijken welke stuks ontbreken en dewelke kunnen blijven. Je krijgt hierbij een initiatie kleuradvies en stijladvies.
Daarna gaan we winkelen om jouw garderobe aan vullen met de ontbrekende stuks. Ik hou rekening met  je budget, je wensen en natuurlijk met de trends van het komende seizoen.