Workshop stijl- en kledingadvies voor bedrijven

Volledig op maat van uw bedrijf werkt StylingLab (Antwerpen) voor uw medewerkers een workshop stijl- en kledingadvies uit. Dankzij onze achtergrond in sales én communicatie, geven wij deze workshop extra meerwaarde. Zo verwerken wij in de workshop naast stijl- en kledingadvies ook tips voor non-verbale communicatie.

Op zoek naar een workshop stijl- en kledingadvies in de vrijetijdssfeer? Ook dat kan! Ontdek hier meer info.

Steeds meer bedrijven ontdekken het belang van een sterke eerste indruk tijdens salesgesprekken of aan het onthaal. Uw medewerkers mogen nog zo competent zijn, zonder de juiste uitstraling komen ze nergens. Kleding speelt hierin – meestal zonder dat we dit beseffen – een cruciale rol. We vertrouwen mensen sneller wanneer hun stijl en kleding overeenkomen met hun zakelijke functie en het bedrijf waarvoor ze werken.

Hoe verloopt een workshop stijl- en kledingadvies?

In onze visie zijn de persoonlijke stijl- en kledingvoorkeuren ondergeschikt aan het beoogde imago van het bedrijf. Zonder te veroordelen of te kwetsen, geven we tijdens een workshop gericht stijl- en kledingadvies aan uw medewerkers. Dankzij onze informele aanpak voelt elke medewerker zich meteen op zijn of haar gemak. We kiezen resoluut voor een positieve aanpak waarbij we de kleding- en kleurenkeuzes van uw medewerkers bijsturen zonder dat zij hun persoonlijkheid verliezen.

Daarbij maken we hen allereerst bewust van de impact die kledij heeft op hun relatie met (potentiële) klanten. Afhankelijk van de aard van uw bedrijf presenteren we een zakelijke dresscode. Daarnaast hechten we tijdens deze workshop stijl- en kledingadvies veel belang aan non-verbale communicatie.

Aan de hand van rollenspellen reiken we tips aan voor een goede eerste indruk. Gedrag, stijl en kleding vormen daarbij één geheel. Vanwege de interactiviteit werken we het liefst met kleinere groepjes.

Maatwerk voor uw workshop stijl- en kledingadvies?

Elke workshop stijl- en kledingadvies voor bedrijven is maatwerk. Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakinggesprek bespreken we grondig uw verwachtingen. Vervolgens werken we een gedetailleerd voorstel uit.

Vanuit onze thuisbasis in Antwerpen bieden wij onze workshops stijl- en kledingadvies aan in heel Vlaanderen.

Interesse? Contacteer ons gerust!