Ontdek onze teambuildingsmogelijkheden

Ontdek onze teambuildingsmogelijkheden

Ontdek onze teambuildingsmogelijkheden 150 150 tomhermans

StylingLab is dé referentie op het vlak van professioneel kleur- en stijladvies voor bedrijven en particulieren.

Beloon je medewerkers voor hun inzet en resultaten!
Organiseer een teambuilding waarbij je het nuttige aan het plezierige koppelt. Je medewerkers krijgen een sessie kleur- en stijladvies waarbij ze tips & trics krijgen rond hun meest flatterende kleuren, kledingstuks & kapsel.
Hoe kom je professioneel voor de dag zonder je eigen stijl te verliezen? Welke kleuren wekken vertrouwen op? Staat een hete zomer synoniem voor teenslippers en een short op de werkvloer?

Tijdens deze halve of hele dag komen al deze onderwerpen op een interactieve manier aan bod. De deelnemers nemen plaats voor onze spiegel en zoeken bij elkaar naar de ideale kleur of het perfecte kledingstuk.
Aan de hand van foto’s en illustraties illustreren we de do’s & don’ts op stylingvlak in een professionele omgeving. (rekeninghoudend met het imago en de gebruiken van het bedrijf in kwestie).

U bepaalt mee de inhoud: wenst u meer theorie over zakelijke & feestelijke dresscodes of betekenis van kleur? Wij passen onze inhoud aan volgens uw wensen.

StylingLab is een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in het creëren van de juiste look én het gewenste imago voor elk bedrijf en elke persoonlijkheid. Enkele referenties : ING, Umicore, Belgacom, Receptel, JBC, Securex, Vrouw & maatschappij CD&V….

Neem een kijkje op www.stylinglab.be en ontdek al onze mogelijkheden!