Kleur- en stijladvies Antwerpen

Op zoek naar het juiste kleur- en stijladvies in Antwerpen?

Styling Lab uit Antwerpen specialiseert zich al meer dan tien jaar in kleur- en stijladvies. U bent op afspraak welkom in ons salon in Antwerpen voor kleur- of stijladvies of een combinatie van beide. Wanneer u kiest voor Styling Lab, vertrouwt u op fulltime professionals met jarenlange ervaring die zich voortdurend bijscholen in binnen- en buitenland.

Met het juiste kleur- en stijladvies legt u de basis om uw verdere leven met kennis van zaken te shoppen. U vermijdt miskopen, brengt altijd de juiste make-up aan en kiest ook steeds voor de haarkleur die het best bij u past. Styling Lab deelt hetzelfde dak als kapsalon A Capelli in Zandhoven-Antwerpen, waardoor we op vlak van haarstyling ons kleur- en stijladvies meteen in de praktijk kunnen brengen.

Kleuradvies: 2 uur, 130 euro

Op basis van een gedegen pigmentanalyse bepalen we uw kleurtype en laten we u zien met welke kleuren u het best staat. Daarbij gaan we nog een stapje verder door op maat ook de meest geschikte kleurencombinaties en stijlen te bepalen.

U neemt best een aantal van uw bestaande kledingstukken mee, zodat we meteen kunnen aftoetsen in welke mate uw bestaande garderobe aansluit bij ons kleurenadvies. Ook jouw gelaatsvorm wordt besproken én je krijgt tips over haarkleuren en haarsnit!

Na afloop ontvangt u een kleurenpasje in stof waarin alle voor u geschikte kleuren zitten.

Stijladvies: 2 uur, 130 euro

Ons stijladvies op maat vertrekt van uw lichaamsfiguur en persoonlijke gelaatsvorm om de ideale snit en motieven te bepalen voor uw schoenen, riemen, broeken, hemden, accessoires, brillen, handtassen, bovenkleding, kapsel,… Alles staat in het teken van het accentueren van uw positieve lichaamskenmerken.

Na afloop werken wij voor u op maat een stijlboekje uit. Dit naslagwerk met allerlei illustraties en een beschrijving van uw gelaatsvorm en lichaamsvorm vormt uw persoonlijke shoppinggids.

Kleur- én stijladvies: 3 à 3,5 uur, 240 euro

In één sessie voorzien we u van het juiste kleur- en stijladvies.

Interesse in kleur- en stijladvies in Antwerpen? Contacteer Styling Lab voor een afspraak.