Kleur- en stijladvies Antwerpen

Op zoek naar het juiste kleur- en stijladvies in Antwerpen?

Styling Lab uit Antwerpen specialiseert zich al meer dan vijftien jaar in kleur- en stijladvies. Je bent op afspraak welkom in ons salon in Antwerpen voor kleur- of stijladvies of een combinatie van beide. Wanneer je kiest voor StylingLab, vertrouw je op fulltime professionals met jarenlange ervaring die zich voortdurend bijscholen in binnen- en buitenland.

Met het juiste kleur- en stijladvies leg je de basis om jouw verdere leven met kennis van zaken te shoppen. Je vermijdt miskopen, brengt altijd de juiste make-up aan en kiest ook steeds voor de haarkleur die het best bij jou past. StylingLab deelt hetzelfde dak als kapsalon A Capelli in Zandhoven-Antwerpen, waardoor we op vlak van haarstyling ons kleur- en stijladvies meteen in de praktijk kunnen brengen.

Kleuradvies: 2 uur, 145 euro

Op basis van een gedegen pigmentanalyse bepalen we je kleurtype en laten we je zien met welke kleuren jij het best staat. Daarbij gaan we nog een stapje verder door op maat ook de meest geschikte kleurencombinaties en stijlen te bepalen.

U neemt best een aantal van uw bestaande kledingstukken mee, zodat we meteen kunnen aftoetsen in welke mate uw bestaande garderobe aansluit bij ons kleurenadvies. Ook jouw gelaatsvorm wordt besproken én je krijgt tips over haarkleuren en haarsnit!

Na afloop ontvangt u een kleurenpasje in stof waarin alle voor u geschikte kleuren zitten.

Stijladvies: 2 uur, 145 euro

Ons stijladvies op maat vertrekt van je lichaamsfiguur en persoonlijke gelaatsvorm om de ideale snit en motieven te bepalen voor je schoenen, riemen, broeken, hemden, accessoires, brillen, handtassen, bovenkleding, kapsel,… Alles staat in het teken van het accentueren van jouw positieve lichaamskenmerken.

Na afloop werken wij voor jou op maat een stijlboekje uit. Dit naslagwerk met allerlei illustraties en een beschrijving van jouw gelaatsvorm en lichaamsvorm vormt jouw persoonlijke shoppinggids.

Kleur- én stijladvies: 3 à 3,5 uur, 260 euro

In één sessie voorzien we jou van het juiste kleur- en stijladvies.

Kleur- & stijladvies & visagie: +/- 4 uur , 295 euro

Tijdens dit advies kom je niet enkel te weten wat je meest flatterende kleuren en stijlen zijn, maar word je ook opgemaakt in je top kleuren.

Interesse in kleur- en stijladvies in Antwerpen? Contacteer Styling Lab voor een afspraak.