Particulieren

Ontdek je persoonlijke stijl en kleuren bij Stylinglab. Nooit meer miskopen, maar een look die bij jouw persoonlijkheid past! Zie er stralend uit, elke dag opnieuw!

Kleurenanalyse

Na een grondige kleurenanalyse wordt uw seizoenstype bepaald. Zo weet u welke kleuren u het meest flatteren en welke u het beste kan vermijden. Wij tonen u uitgebreid documentatiemateriaal om u wegwijs te maken in de stijl en de kleuren van uw type. Na het kleurenadvies krijgt u een kleurenpaspoort met daarin alle juiste tinten van uw seizoen.

Meer weten ?

Stijladvies

Who needs a mirror when you can have your own personal stylist!

Na een grondige figuuranalyse wordt uw lichaamstype bepaald. Wij geven u aangepast stijladvies en tips ivm het dragen van de juiste kleding, waardoor uw figuur het beste uitkomt. Kapsel, bril, riemen, schoenen en juwelen komen ook allemaal aan bod.
Eens u dit allemaal weet, zal u geen miskopen meer doen! Na de stijlanalyse krijgt u een gepersonaliseerde stijlkaart, heel handig om mee te nemen tijdens het shoppen!

Meer weten ?

Garderobeplanning

Een overvolle kleerkast maar nooit iets om aan te trekken? U bent het overzicht volledig kwijt? Dan is garderobeplanning iets voor u!

StylingLab sorteert uw kledingstukken en enkel de meest optimale stuks blijven hangen in uw kast. U leert nieuwe combinaties maken en uw garerobe updaten met accessoires. Zo kan u effectief en budgetbewust nieuwe kleding aanschaffen. De garderobeplanning gebeurt bij uw thuis, en enkel in combinatie met stijladvies, en/of personal shopping.

Garderobeplanning gecombineerd met stijladvies

Krijg een update van je garderobe aan de hand van jouw meest flatterende kledingstuks. Wij komen in jouw kleerkast kijken welke stuks ontbreken en dewelke kunnen blijven. Je krijgt hierbij een volledig stijladvies. Een naslagwerk is inbegrepen.

Garderobeplanning all the way

Krijg een update van je garderobe aan de hand van jouw meest flatterende kledingstuks. Wij komen in jouw kleerkast kijken welke stuks ontbreken en dewelke kunnen blijven. Je krijgt hierbij een initiatie kleuradvies en stijladvies.
Daarna plannen we een personal shopping, om jouw garderobe aan te vullen. Hierbij wordt rekening gehouden met je budget, je wensen en uiteraard met de trends van het komend seizoen.

Meer weten ?

Visagie

Het dragen van de juiste make-up vormt een belangrijk onderdeel van uw imago. U krijgt tips voor de juiste dag-of avond make-up, aangepast aan uw eigen stijl. Ook voor een speciale gelegenheid zoals een trouwfeest, een communie of een spetterende party kan u voor uw make-up bij ons terecht.

Meer weten ?

Hairdressing

Stylinglab werkt samen met de beste kappers. Het team van Dynamic hair zorgt voor een nieuw kapsel, perfect passend bij uw type en uw stijl! U kan dit samen boeken met een kleur- en/of stijlanalyse, om het plaatje volledig af te maken. Op www.dynamichair.be vindt u alle info terug.

Meer weten ?

Personal Shopping

U weet eindelijk welke kleuren en welke kledingstukken u het meeste flatteren. Maar nu komt u tot de conclusie dat er bijna niets in uw kleerkast hangt dat u nog kan aantrekken. Geen probleem, Stylinglab reorganiseert, samen met u, uw garderobe. Kledingstukken die u absoluut niet staan, worden weggedaan en met de overige worden nieuwe combinaties bedacht.

U ziet het niet zitten om zelf een nieuwe garderobe aan te schaffen? Dan kan u met een van onze stylistes op pad of shopt zij voor u een nieuwe outfit samen. Ook voor advies bij de aankoop van een verbluffend trouwkleed, een sexy party-outfit of een zakelijk pak, kan u bij ons terecht.

Personal Shopping in Antwerpen, Wijnegem Shopping Center of stad naar keuze:

Style 'n Shop
Kennismakingsgesprek
Figuur analyse
2u personal shopping
Persoonlijke stijlfiche met belangrijkste stijltips, overzicht winkels, illustraties
Duur: 3 uur - 10u tot 13u of 13.30u tot 16.30u

Personal shopping ALL THE WAY
Kennismakingsgesprek
Kleur- en stijltips
Figuuranalyse
Personal shopping
Persoonlijke stijlfiche met belangrijkste stijltips, overzicht winkels, illustraties
Duur: van 10u tot 16u

Shopping for HIM
Kennismakingsgesprek en figuur analyse
2u personal shopping
Persoonlijke stijlfiche met belangrijkste stijltips en bezochte winkels
Duur: 3 uur van 10u tot 13u of 13.30u tot 16.30u

Meer weten ?

Workshops

Ontdek samen met je vriendinnen welke kleuren en stijlen echt bij jou passen!

Een avondje uit met vriendinnen? Eindelijk een homeparty waar je echt iets aan hebt! StylingLab organiseert interactieve workshops kleur- en stijladvies bij jouw thuis, of in onze locatie.

Kleur & Make-up
Duur: 4 uur
40 EUR/ pp vanaf 5 personen
excl. vervoerskost

Kleur & Styling
Duur: 3 uur
35 EUR/pp vanaf 5 personen
excl. vervoerskost

Bachelorette party gepland?

Boek 1 van onze workshops rond kleur, styling, hairdressing of make-up!
Extra aandacht voor de toekomstige bruid is gegarandeerd, maar ook de vriendinnen komen aan bod.
Het aantal personen en de inhoud bepalen jullie volledig zelf. Wij zorgen voor een toffe locatie, lekkere hapjes & drankjes!

Contacteer ons snel voor een voorstel op maat!

Meer weten ?

Relooking & Relaxing

Tweedaags luxe-arrangement met overnachting en personal shopping in modestad Antwerpen

Jij en je mama, je beste vriendin of je partner worden bij StylingLab in de watten gelegd met ons tweedaags Relooking and Relaxing Luxe-arrangement.

Na een dag vol kleur- en stijladvies en een make-up sessie, worden jullie naar jullie fantastische bed & breakfast Kaai11 gebracht.
Dit prachtige pand ligt op het hippe Antwerpse Zuid. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Na een heerlijk ontbijt halen wij jullie op voor een dagje zalig shoppen in Antwerpen. 's Middags wordt een lichte lunch voorzien.

Dit programma kan op uw maat worden aangepast.

Voor meer info over deze prachtige locatie : www.kaai11.be

Programma dag 1

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Kleurenanalyses
  • Stijlanalyses
  • Optioneel : kapper & visagie
  • Overnachting in Kaai 11

Programma dag 2

  • Ontbijt
  • Personal Shopping in Antwerpen met lunch (van 10u tot 16u)
Meer weten ?

Onderstreep uw professionele kwaliteiten

Uw uitstraling zorgt voor een fantastische, of in het slechtste geval, teleurstellende eerste indruk.
En u heeft maar één kans om uw eerste indruk verpletterend te maken!

Contacteer ons vandaag nog